Event te organiseren? U doet uw zaken, ik uw event!

DYB ontzorgt!

Waarom u zou moeten kiezen voor DYB? Een terechte vraag, die zich voor mij het best laat beantwoorden door reacties van klanten te bundelen in een vijftal aspecten die mij kenmerken om een event te doen slagen en klanten volledig ontzorgt.

 1. Totaaloplossing
  Klanten kiezen voor DYB omdat een totaaloplossing wordt geboden. Alle wensen en eisen t.a.v. een event worden - uiteraard in overleg - in één totaalpakket samengebracht, waarbij een compleet draaiboek een beeld geeft van hoe het event tot uiting komt.
 2. Eén contact persoon
  Hoe fijn is het als je maar met één contactpersoon te maken hebt? DYB weet van de hoed en de rand en regelt het. 
 3. Ruim 15 jaar ervaring
  Als je al zo lang in het vak zit, heb je een aardig netwerk weten op te bouwen om een event te organiseren die volledig aansluit bij de wensen van de klant. En loopt er bij een event dingen net even anders dan gepland? Die ruime ervaring zorgt ervoor dat de gasten daar niets van merken: voor elk probleem een passende oplossing! 
 4. Creatief
  Net even anders? Geen probleem. Sterker: heel graag! Maar ga er vanuit dat DYB altijd stiekem van standaard afwijkt ;-)
 5. Budgetbewust
  Geen enkel budget is voor DYB te groot of te klein. Maar één ding is zeker: er wordt (prijs)bewust gebudgeteerd om het maximale uit het event te halen, zodat gastheer en bezoekers meer dan tevreden zijn.  

And last but not least: als u doet waar u goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben. Doing Your Business in optima forma! ;-)